men moet niet alleen talent hebben
men moet ook het talent hebben
het te gebruiken

diensten over trives contact


Algemeen


Geen bedrijf is hetzelfde, ieder bedrijf heeft haar eigen knelpunten, er zijn geen standaard oplossingen.

Daarom biedt Trives maatwerk voor haar klanten. Iedere opdracht, advies en iedere oplossing bruist van de expertise en ervaring. Een inspirerende en motiverende wijze van kennisoverdracht zorgt ervoor dat Trives snel kan anticiperen op uw behoefte.

Wij bieden de volgende diensten aan:


Interim Management


Interim Management biedt u de mogelijkheid tijdelijk opengevallen plaatsen snel en adequaat in te vullen. Interim Management is vaak een combinatie van operationeel (project) management én het doorvoeren van structurele strategische veranderingen.

Trives verstaat het vak en geeft een verfrissende impuls aan uw afdeling of organisatie. Wij zijn in staat om binnen afzienbare tijd de door u gewenste verandering door te voeren, rust te bieden daar waar gewenst en de juiste voorwaarden neer te zetten voor het boeken van goede resultaten.

Trives beschikt over een ruime management ervaring, heeft de frisse blik van een buitenstaander, is snel inzetbaar en komt snel tot resultaten.

Voor wie: voor bedrijven die zich geconfronteerd zien met een managementvraagstuk dat niet door het eigen management kan worden opgelost omdat de capaciteit, vaardigheden of expertise (tijdelijk) ontbreken.


Recruitment Solutions


Recruitment Solutions is een dienst waarbij een managementvraagstuk op het gebied van Werving & Selctie binnen een bepaalde termijn, met een specifiek eindresultaat wordt ingevuld.

Het analyseren, organiseren en structuren van werkbare oplossingen op het gebied van Werving & Selectie is de basis van een goed W&S in- en doorstroombeleid.

Middels een plan van aanpak, dat in samenspraak met u wordt opgesteld, is enerzijds helder wat er staat te gebeuren, terwijl u anderzijds een middel heeft om de voortgang te kunnen meten. Uiteraard hoort daarbij ook een gedegen eindevaluatie, waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij de behaalde resultaten.

Trives kan u bijstaan in het uitvoeren van project-management. Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk beschikbaar. Van personeelsadviseur, headhunters tot en met HRM directeuren met internationale werkervaringen.


Coaching


Behoefte aan verankering? Steun in de rug nodig? Wellicht is coaching een behoefte in uw organisatie. Het doel van coaching is eerder geleerde vaardigheden in de praktijk brengen. Het daadwerkelijk in de praktijk brengen van het eerder geleerde vindt meestal niet plaats. De vraag: “Wat heb je geleerd en wanneer breng je dit in de praktijk?”, blijft vaak uit. Daarom kan gesteld worden dat training zonder adequate opvolging door inzet van coaching een tijd en geldverspiller is.

Trives ondersteunt een (management)team, manager of medewerker om betere prestaties te behalen, beter te leren door reflectie en zich sneller te ontwikkelen.

Trives bespreekt de oplossingen van problemen die men in zijn of haar werkt tegenkomt in een neutrale niet bedreigende setting.

Voor wie: voor teams, managers of medewerkers die behoefte hebben aan reflectie en een klankbord. Ook specialisten en mensen die aan het begin van hun carrière staan kunnen een coach gebruiken om hun doelen op een efficiënte wijze te bereiken.


Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
disclaimer